Itämaista tunnelmaa sisustukseen

Kirjoittanut Toukokuu 2, 2013

hItämaiset sisustustyylit eivät mene oikeastaan koskaan pois muodista. Voit sijoittaa kotiisi yksittäisiä elementtejä itämaisesta tyylistä tai sisustaa koko kotisi yhtenevässä hengessä. Itämaiseen tunnelmaan sopivat Intiasta tuodut huonekalut ja tekstiilit,vietnamilainen bambutavara, patsaat, elefanttitaulut, kirjaillut rahit, suitsukkeet, aromitipat, käsin veistetyt seinäkoristeet ja lyhdyt.

Mistä kannattaisi intialaisia esineitä sitten etsiä:

Indiska

Indiska on ruotsalainen intialaiseen sisustukseen erikoistunut kauppaketju. Se toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vaasassa. Indiskassa voi tehdä löytöjä, sillä liikkeiden tuotevalikoimat eivät ole identtisiä.
Intian basaari
Basaarityylisen kauppaketjun tunnelma on nimensä veroinen; se muistuttaa pikemminkin ahdasta toria kuin pohjoismaista sisustuskauppaa. Suurin osa putiikin tuotteista on naisten vaatteita, mutta eksoottisia, kimaltavia ja värikylläisiä sisustustuotteita on siellä täällä. Täällä on mahdollisuus uniikkeihin löytöihin.
Kirpputorit
Kirpputoreilta voi löytää monia intia-henkisiä esineitä huokeaan hintaan. Monet ihmiset myyvät matkamuistojaan pois, etenkin kesäisin.

Kommentoi tästä.

Jätä kommentti